кадри и видео: Фейсбук/, Бойко Борисов Разкритията на Ивайла Бакалов пред

...
кадри и видео: Фейсбук/, Бойко Борисов Разкритията на Ивайла Бакалов пред
Коментари Харесай

Ивайла Бакалова: Със сигурност аз помогнах на Борислава Йовчева

кадри и видео: Фейсбук/, Бойко Борисов 

Разкритията на Ивайла Бакалов пред „ Антикорупционен фонд “ не престават. Бившият модел продължава да споделя детайлностите към задържането на колегата ѝ Веселин Денков и настояването да заплати 100 хиляди евро, с цел да излезе от ареста.

„ Искам да вдъхна кураж на всички, които са били рекетирани по този метод “, това изяснява Бакалова, която е записала със скрита камера настояването за парите, както и диалозите по телефона с лицата, които вземат участие в договарянията.

Пред „ Антикорупционен фонд “ застават двама записани. Единият е юрист Емил Писков, някогашен чиновник на ГДБОП и ДАНС, който споделя на Бакалова, че сумата с цел да излезе Денков от ареста няма да е по-малко от 100 хиляди евро. Той се пази с това, че е упомената сума е поискана като хонорар. Писков предложил да му се заплати сходна фантастична сума, когато желал да отклони тактично клиенти, с които не желае да работи.

В договарянията за 100-те бона в евро взе участие като съветник и Мартин Божанов, който е записан да разяснява по телефона Специализирания съд, който гледа делото на Веселин Денков. Той декларира: „ Този съд е страната! “

На коментар на Бакалова, че тя работи и посредством посолства за освобождението на колегата си, Божанов изяснява, че Специализираният съд въобще не се интересува от посланици и „ и на посланика може да гледа мярка “. Божанов също се среща с „ Антикорупционен фонд “, като държи най-много да подчертае, че не е осъждан и против него няма висящи каузи.

Ново видео във Facebook приключва с забавна имитация от страна на Бакалова: „ Не знам дали съм пособия на Васил Божков в Дубай, само че сигурно помогнах на Борислава Йовчева “.

 

 



Каква е връзката сред Ивайла и Мис Бикини от следствието против някогашния министър председател Бойко Борисов в Барселона, за който се твърди, че е и татко на детето ѝ, явно занапред ще научим.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР